Bővebb információk az árucserével kapcsolatban:

Visszaküldés módja, amennyiben cserélni kívánod a terméket:

1. A cserélendő terméket szín és méret szerint tudod módosítani. Töltsd ki a termékcsere menüpontot, ahol ki tudod választani a megfelelő opciót és a csereterméket.

2. Az igazolási folyamat hivatalos megkezdéséhez online űrlap kitöltése is szükséges. Kérjük, hogy az fenti mezőben töltsd ki az űrlapot!

3. GLS futárral történő szállításnál elküldjük a csereterméket, és a GLS futárnak tudod odaadni a visszaküldendő terméket. Ennek díja: 990 Ft

Kérjük, hogy kövesd a fenti információkat, mivel ezek betartása elengedhetetlen a visszatérítési folyamat gördülékeny lebonyolításához!

30 napos elállási lehetőség: Rendelés leadását követően 30 napon belül van lehetősége termékcserére vagy pénzvisszatérítésre. Az elállás folyamatát az oldalunkon található űrlap kitöltésével kezdheti meg.

Visszaküldés, amennyiben a termék vételárát szeretnéd visszakapni:

1. Töltsd ki a termékcsere menüpontot és add meg bankszámla számát! 

2. Küldd vissza a terméket, melynek ellenértékét - amennyiben készpénzben, utánvétellel fizetett - a megadott bankszámla számra visszautaljuk. A termék visszaküldésének díja Téged terhel, de bármilyen szállítási lehetőséget választhatsz.

3. Az eredeti számla másolatát csatold a termék mellé! Az alábbi címre tudja visszaküldeni a terméket: Premium Sport Kft.,


1037 Budapest, Kunigunda útja 70/A.


4. Pénz visszatérítés esetén lehetőséged van leadni a terméket márkaüzleteinkben a számla másolatával. 

5. Bankkártyás fizetés esetén a visszafizetés a közvetítő bankon keresztül, a vásárlás során használt kártyára történik, melynek határideje 14 nap. Amennyiben a vásárlást követően megváltozott a bankkártya száma, kérjük mindenképpen jelezd felénk.További fontos információ visszaküldéssel kapcsolatosan:

1. Csak hibás termékek visszaküldése esetén áll módunkban futárt küldeni a visszaszállításhoz. Vásárlástól való elálláskor Neked szükséges gondoskodnod a szállításról.

2. Kizárólag eredeti csomagolásban visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni. A visszaküldött áru sértetlenségét (termék kifogástalan állapota, eredeti csomagolás, ruhafüggők megléte) munkatársunk ellenőrzi.

3. Ha a terméket használatba vetted, illetve nem tudod hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni ügyfélszolgálatunknak, akkor nem áll módunkban visszavenni a terméket.

4. A dobozt vagy csomagot minden esetben kérjük ragasztószalaggal zárd le!

Amennyiben minőségi kifogása van a termékkel kapcsolatosan, azt jelezze felénk a reklamacio@heavytools.com e-mail címen.

 

Elállás szavatosság és jótállás

Lásd:

Elállási/Felmondási mintatájékoztató 1. sz. melléklet,

Elállási felmondási nyilatkozatminta 2. sz. melléklet,

A kellékszavatosságról a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató 3. sz. melléklet, a 45/2014 (II.26. ) Korm. rendelethez

 

Amennyiben termék cserét szeretnél igénybe venni, kérem a fenti űrlapot töltsd ki!

Kérjük figyelj arra, hogy az ügymenet azon az e-mail címen történjen, amin regisztrált a weboldalunkon!

Köszönettel,

Heavy Tools csapata