Termékcsere

kezdőoldal | termékcsere

A Heavy Tools webshop árucsere oldalát nyitotta meg.
Itt az alábbi műveleteket tudja elvégezni:

  1. A cserélendő termék értékét le tudja vásárolni, igény szerint további termékeket is választhat. Ebben az esetben GLS futárral kiküldjük a csereterméket Önnek, és a futárnak tudja odaadni a visszaküldendő terméket.
  2. Vissza tudja küldeni a terméket, melynek ellenértékét - amennyiben készpénzben, utánvétellel fizetett - a megadott bankszámla számra visszautaljuk. Amennyiben ezt az opciót választja, az alábbi címre tudja visszaküldeni a terméket: Premium Sport Kft., 1033 Budapest, Szőlőkert u. 4.

    Bankkártyás fizetés esetén a visszafizetés a bankszámlára visszaterheléssel történik, melynek határideje 30 nap. Amennyiben a vásárlást követően megváltozott a bankszámla száma, kérjük mindenképpen jelezze felénk.
  3. A terméket személyesen márka üzleteinkben is vissza tudja cserélni, blokk vagy számla ellenében. Márka üzleteink megtekintéséhez kattintson ide >>

A cseretermék kiküldésének díja 990 Ft.

Csak eredeti csomagolásban visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni, amit még nem vett használatba. A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolás, ruhafüggők megléte) munkatársunk ellenőrzi. Ha Ön a terméket használatba vette, illetve nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni ügyfélszolgálatunknak, akkor nem áll módunkban visszavenni.

Amennyiben a termékről felbontás után derül ki, hogy bizonyítottan sérült és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a terméket ingyenesen kicseréljük.

Ha a csomag átvételekor sérülést talál a dobozon, kérjük rögtön az átvétel pillanatában jelezze a futárnak, akivel kárjegyzőkönyvet kell felvenni. Jegyzőkönyv hiányában nem tudunk szállítást érintő reklamációt elfogadni.

Elállás szavatosság és jótállás Lásd: Elállási/Felmondási mintatájékoztató 1. sz. melléklet , Elállási felmondási nyilatkozatminta 2. sz. melléklet, A kellékszavatosságról a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató 3. sz. melléklet, a 45/2014 (II.26. ) Korm. rendelethez


Az itt megadott e-mail cím egyezzen meg azzal az e-mail címmel, amit a rendelés feladásakor használt.