Termékcsere

kezdőoldal | termékcsereBővebb információk az árucserével kapcsolatban:


Visszaküldés módja, amennyiben cserélni kívánja a terméket:

  1. A cserélendő terméket szín és méret szerint tudja módosítani.Töltse ki a termékcsere menüpontot, ahol ki tudja választani a megfelelő opciót vagy,hogy mi legyen a cseretermék.
  2. GLS futárral történő szállításnál elküldjük a csereterméket Önnek, és a GLS futárnak tudja oda tudja adni a visszaküldendő terméket. Ennek díja: 1490 FT
  3. Foxpost csomagautomatába történő cserét, abban az esetben tudunk biztosítani Önnek, ha ez eredeti megrendelése során ez a futárszolgálat került kiválasztásra. A termék visszaküldés az eredeti kóddal ingyenes, mely 1 hétig érvényes. Nem biztos, hogy ugyanaz az ajtó nyílik, amiben az eredeti csomagja érkezett. Helyezze be a terméket és zárja be az ajtót! Miután mi megkaptuk a cserére szánt terméket, elküldjünk Önnek a  kiválasztott csereterméket. Sms értesítést kap a csomag érkezéséről, nyitó kóddal együtt. Ennek díja: 890 FT
  4. A terméket személyesen márkaüzleteinkben is vissza tudja cserélni, blokk vagy számla ellenében. Márka üzleteink megtekintéséhez kattintson ide >>
  5. Kivételt képezi az Áfás számlára kiállított termék, melyet csak weboldalon kersztül tud cserélni.

Visszaküldés, amennyiben a termék vételárát szeretné visszakapni:

  1. Töltse ki a termékcsere menüpontot és adja meg bankszámla számát! Küldje vissza a terméket, melynek ellenértékét - amennyiben készpénzben, utánvétellel fizetett - a megadott bankszámla számra visszautaljuk. A termék visszaküldésének díja Önt terheli, de bármilyen szállítási lehetőséget választhat. Az eredeti számla másolatát csatolja a termék mellé! Az alábbi címre tudja visszaküldeni a terméket: Premium Sport Kft., 1033 Budapest, Szőlőkert u. 4.
    Bankkártyás fizetés esetén a visszafizetés a közvetítő bankon keresztül, a vásárlás során használt kártyára történik, melynek határideje 30 nap. Amennyiben a vásárlást követően megváltozott a bankkártya száma, kérjük mindenképpen jelezze felénk.
  2. A csere terméket személyesen márka üzleteinkben is leadhatja, de sajnos arra nincs lehetőség, hogy a boltban visszaadjuk a termék vételárát. Ebben az esetben az Ön által megadott bankszámla számra visszautaljuk a termék vételárát.
  3. Csak hibás termékek visszaküldése esetén áll módunkban futárt küldeni a visszaszállításhoz. Vásárlástól való elálláskor Önnek szükséges intézkednie a szállításról.

Kizárólag eredeti csomagolásban visszaküldött, sértetlen árut áll módunkban visszavenni. A visszaküldött áru sértetlenségét (termék kifogástalan állapota, eredeti csomagolás, ruhafüggők megléte) munkatársunk ellenőrzi. Ha Ön a terméket használatba vette, illetve nem tudja hiánytalan csomagolásban, sérülésmentesen visszajuttatni ügyfélszolgálatunknak, akkor nem áll módunkban visszavenni a terméket.

A dobozt vagy csomagot minden esetben kérjük ragasztószalaggal zárja le!

Amennyiben minőségi kifogása van a termékkel kapcsolatosan, azt jelezze felénk a reklamacio@heavytools.com e-mail címen.

Elállás szavatosság és jótállás Lásd: Elállási/Felmondási mintatájékoztató 1. sz. melléklet ,
Elállási felmondási nyilatkozatminta 2. sz. melléklet,
A kellékszavatosságról a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató
3. sz. melléklet, a 45/2014 (II.26. ) Korm. rendelethez


Amennyiben termék cserét szeretne igénybe venni, kérem a fenti űrlapot töltse ki!

Kérjük figyeljen arra,hogy az ügymenet azon az e-mail címen történjen, amin regisztrált a weboldalunkon!

Köszönettel:

Heavy Tools csapata